Építészeti tervezés, műszaki ellenőrzés, energetikai tanúsítás.

Mennyibe kerül? - Árak, költségek

Tervezési díjaink

A családi ház tervek minden esetben a Megrendelő igényeire szabottan készülnek. Fontos megjegyeznünk, hogy ugyanazon alaprajzra többféle műszaki terv és 3D látványterv is készíthető, hiszen egy épület kivitelezésénél használt alapanyagok és gépészeti megoldások, valamint a leendő ingatlan stílusa többféle lehet.

Legyen akár egy hagyományos nyeregtetős családi ház, akár egy rusztikus parasztház vagy épp egy modern, minimalista épület az elképzelés, örömmel állunk rendelkezésére!

Tervektől a kulcsrakész házig?

Bármelyik csomagot is választja, természetesen a jogszabály által előírt tervdokumentáció feltöltést és egy egyéb teendőket is elvégezzük a munka során.

A műszaki és látványtervek elkészítésén túl tevékenységi körünkbe tartozik a tervezői művezetés és a teljes körű műszaki ellenőrzés is, valamint igényelhet tőlünk energetikai tanúsítványt is az ingatlanra vonatkozóan.

Generálkivitelező partnerünk révén tudunk segíteni a tervek szakszerű és kifogástalan minőségű megvalósításában is.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Segíthetünk Önnek is?

Ajánlatkérés

építész tervezés

Háztervezés Fehérvár

8000 Székesfehérvár, Ősz u. 2.

0670-3655-038

info@haztervezesfehervar.hu

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Minőség, megbízhatóság

Építészmérnöki tervezés, tervezői művezetés és műszaki ellenőrzés, valamint épületenergetikai szaktanácsadás és energiatanúsítás.

A Háztervezés Fehérvár weboldal cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika gyűjtése érdekében.