Építészeti tervezés, műszaki ellenőrzés, energetikai tanúsítás.

Hogy minden rendben legyen

Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

Építési műszaki ellenőr jelenléte ugyan csak bizonyos esetekben kötelező, de minden építkezésnél elengedhetetlenül fontos a szakértő segítség. Ha szeretne biztosra menni, ajánlott már a tervkészítési szakaszban megbízni egy ellenőrt, aki így a dokumentumok értelmezésében is segítséget tud nyújtani. A megfelelő szakember bevonásával az építkezés minden egyes fázisáról részleteiben tájékozódhat, és biztos kezekben tudhatja a munkafolyamatokat.

A műszaki ellenőr lényegében nem más, mint az Ön naprakész szaktudással rendelkező képviselője, akinek a közreműködésével akár milliós összegeket is megtakaríthat a beruházás során.

Miben lehet segítségére a műszaki ellenőr?

  • Közreműködik az építési kivitelező kiválasztásában; 
  • a műszaki tartalom felülvizsgálatával biztosítja, hogy szabályszerűen és gördülékenyen haladjanak a kivitelezési munkálatok; 
  • ellenőrzi az elvégzett munkát mind minőség, szakszerűség, mind pedig ütemezés szempontjából - az építkezés teljes időtartama alatt; 
  • felügyeli a munkálatok színvonalát, valamint a garanciák teljesülését; 
  • gondosan felülvizsgálja a kivitelező felmérési naplójában szereplő adatokat, és a teljesüléseket csak az esetben hagyja jóvá, ha mindent szabályszerűen zajlott; 
  • bejegyzéseket rögzít az építési naplóba a megbízó képviseletében; 
  • ügyel az építtető kiadásaira, a már elkészült munkafolyamatok pontos kifizetésére; 
  • szükség esetén rendelkezik egyes munkafolyamatok felfüggesztéséről, ill. újak beiktatásáról; 
  • tárgyalások, elszámolások esetén is ellátja a megbízó képviseletét; 
  • gondoskodik a határidők betartásáról.

A Háztervezés Fehérvár ügyvezető építész tervezője, Kis Zsolt MÉK 07-0453 és MMK 07-51683 jogosultsági számmal rendelkező okleveles építészmérnök, építőmérnök - bizalommal fordulhatnak hozzá a családi ház tervek elkészítésével, az épületfelméréssel és az energetikai tanúsítással kapcsolatban éppúgy, mint a műszaki ellenőrzést illetően.

Helyezze Ön is hozzáértő, lelkiismeretes szakemberek kezébe ingatlanügyeit, már az alapoktól: lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Segíthetünk Önnek is?

Ajánlatkérés

 

Youtube csatornánk

Néhány további referenciánk - 3D látványtervek videón.

Youtube csatornánk

Legutóbbi blogcikkeink

építész tervezés

Háztervezés Fehérvár

8000 Székesfehérvár, Ősz u. 2.

0670-3655-038

zsoltepitesz@gmail.com

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Minőség, megbízhatóság

Építészmérnöki tervezés, tervezői művezetés és műszaki ellenőrzés, valamint épületenergetikai szaktanácsadás és energiatanúsítás.

A Háztervezés Fehérvár weboldal cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika gyűjtése érdekében.