Építészeti tervezés, műszaki ellenőrzés, energetikai tanúsítás.

Nézze meg látványterveinket!

Az építész tervezés során fontos, hogy a Megbízó számára vizualizáljuk a leendő épület terveit, hiszen legyen szó akár családi házról vagy weekend házról, akár többlakásos társasházról vagy bármilyen egyéb épületről, a képi megjelenítés sokkal több fogódzót, támpontot ad a további munkához, mint egy profi, de a laikusok számára nehezen átlátható műszaki tervrajz. Az alábbiakban néhány 3D látványtervet és az épületek "külső körbejárását" bemutató videót tekinthet meg eddigi munkáinkból.

Youtube csatornánk

Néhány további referenciánk - 3D látványtervek videón.

Youtube csatornánk

A válogatás nem teljes körű! Repertoárunkban számos épülettípus szerepel: egyszintes családi ház tervek és emeletes családi házak tervei, két- és többlakásos társasház tervek, hétvégi nyaraló tervek, kiegészítő épület (pl. szerszámtároló, barkácsműhely, garázs) tervek... Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen egyedi elképzelés megvalósításában örömmel - és szakértelemmel - segítünk!

A szerzői jogvédelemről

A weboldalon bemutatott építészeti 3D látványtervek és referencia fotók szerzői jogvédelem alatt állnak. Más online felületen (weboldalon) vagy offline médiahordozón történő felhasználásuk az Alba Otthon Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos, és büntetőjogi eljárást vonhat maga után!

Legutóbbi blogcikkeink

építész tervezés

Háztervezés Fehérvár

8000 Székesfehérvár, Ősz u. 2.

0670-3655-038

zsoltepitesz@gmail.com

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Minőség, megbízhatóság

Építészmérnöki tervezés, tervezői művezetés és műszaki ellenőrzés, valamint épületenergetikai szaktanácsadás és energiatanúsítás.

A Háztervezés Fehérvár weboldal cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika gyűjtése érdekében.