Építészeti tervezés, műszaki ellenőrzés, energetikai tanúsítás.

Építkezéseken tervezői művezetés

Tervezői művezetés

Tervezői művezetés

Tervezői művezető megbízása egyszerű bejelentési eljárások esetén kötelezően előírt. A művezető javaslataival elősegíti a tervek szerinti munkafolyamatok megvalósulását, valamint megállapítja és az e-építési naplóban rögzíti a kivitelezési tervdokumentációtól való eltéréseket az észlelésüktől számított 24 órán belül.

A kivitelezést lezáró utolsó művezetés alkalmával a tervezői művezető köteles az e-napló lezáró nyilatkozatában feltüntetni a végleges kivitelezési tervben foglaltaktól eltérő összes mozzanatot (abban az esetben is, ha ezen eltéréseket korábban már jelezte, de javításukra nem került sor).

A tervező művezető köteles az építésfelügyeletet azonnali hatállyal értesíteni, amennyiben a művezetés időtartama alatt olyan, a kivitelezési tervtől való eltérést tapasztal, ami az emberi életre veszélyt jelent, és ezen eltérést az utasítása ellenére sem korrigálták/szüntették meg.

Fontos tisztázni, hogy a tervezői művezető nem azonos a műszaki ellenőrrel vagy a felelős műszaki vezetővel, így az ezen hatáskörökbe tartozó feladatokért felelősségre nem vonható.

További információért és egyedi ajánlatért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén - építész tervező csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy az otthonteremtés garantáltan zökkenőmentes legyen!

Segíthetünk Önnek is?

Ajánlatkérés

 

Youtube csatornánk

Néhány további referenciánk - 3D látványtervek videón.

Youtube csatornánk

Legutóbbi blogcikkeink

építész tervezés

Háztervezés Fehérvár

8000 Székesfehérvár, Ősz u. 2.

0670-3655-038

zsoltepitesz@gmail.com

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Minőség, megbízhatóság

Építészmérnöki tervezés, tervezői művezetés és műszaki ellenőrzés, valamint épületenergetikai szaktanácsadás és energiatanúsítás.

A Háztervezés Fehérvár weboldal cookie-kat (sütik) használ a teljesebb felhasználói élmény és anonim látogatottsági statisztika gyűjtése érdekében.